Despre Noi Lauer

Tel: +4-0255-217.757
Română

Despre noi

LAUER - Transport autocar Romania - Germania - Romania la cel mai mic pret de pe piata


LAUER este o companie specializata in transportul de persoane cu autocare ultramoderne pe ruta Romania - Germania - Romania.

 

O larga arie de acoperire, atat in Romania cat si in Germania, autocare de ultima generatie, personal calificat si cu o vasta experienta in domeniu, confort si siguranta deplina, toate acestea va sunt oferite de LAUER la cele mai mici preturi de pe piata la ora actuala.

 

 


15 ani de experienta in transport international de calatori cu autocar

 

In anul 2002 am pornit la drum cu un singur microbuz.

 

Pe atunci efectuam un singur drum dus-intors pe saptamana, dar conditiile excelente de transport, profesionalismul si seriozitatea echipei au facut ca numarul solicitarilor sa creasca tot mai mult cu fiecare an.

 

Astfel am ajuns ca in 2017 sa ne mandrim cu un parc auto format din 24 autocare si microbuze ultramoderne de 3*** si 4****, toate cu marci de renume: Mercedes-Benz, Volvo, Iveco. Totodata, asiguram curse regulate de patru ori pe saptamana, dupa cum urmeaza:

 

- plecari din Romania: marti, joi, vineri, sambata

- plecari din Germania: marti, joi, sambata, duminica.

Astazi putem spune ca ne numaram printre putinii transportatori internationali care fac patru curse regulate saptamanal, la preturi care sfideaza orice concurenta, detinand 2 linii de transport pe un traseu cu o lungime impresionanta - de la Bucuresti pana la Köln si de la Bucuresti pana la Freiburg, Germania

Curse autocar Romania - Germania - Romania: calitate, confort, siguranta

 

Modernizarea parcului auto este o prioritate permanenta si incercam mereu sa ridicam standardele calitatii serviciilor noastre, pentru a putea satisface exigentele tuturor clientilor nostri.

 

Siguranta si confortul calatoriei cu autocarele noastre sunt date de experienta in transport persoane de peste 15 ani, de verificarile tehnice periodice ale autocarelor si nu in ultimul rand de pregatirea si profesionalismul conducatorilor nostri auto, care au acumulat o experienta de ordinul milioanelor de kilometri.

 

Pentru siguranta calatorilor nostri, LAUER asigura 3 sau 4 soferi pentru fiecare cursa, in functie de distanta care urmeaza sa fie parcursa.